Eervolle vermelding!

PLOT heeft op 21 september een Eervolle Vermelding gekregen bij de uitreiking van de Louis Hartlooper Prijs. Een unieke gebeurtenis! Niet eerder was er in de ogen van de jury een filmpublicatie die het de uiteindelijke winnaar zo lastig maakte dat er een aparte categorie voor in het leven moest worden geroepen.

De felicitaties van de redactie gaan uit naar winnares Joyce Roodnat, die won voor haar boek over Ed van der Elsken, van wie bij de uitreiking nog de geweldige korte film Fietsen werd vertoond.

Verder bedanken we de Jury (Sytske Kok, Mick Van Rossum, Katja Draaijer, Thomas Den Drijver, Eric Blom) voor hun oordeel en aardige woorden over PLOT en tevens het Louis Hartlooper Genootschap (Jos Stelling, Judith van den Burg) voor de nominatie en de organisatie van het feestelijke geheel.

Daarnaast ben ik het Netwerk Scenarioschrijvers (o.l.v. voorzitter Pieter Bart Korthuis) en de Auteursbond (o.l.v. directeur Jan Hilbers) bijzonder erkentelijk voor het feit dat we onze publicatie in deze roerige journalistieke tijden in volledige vrijheid mogen maken. Dat helpt enorm bij het hoog houden en hopelijk nog verder opstuwen van de kwaliteit. Op naar de volgende nominatie, en wellicht ooit, de winst!

Als laatste ben ik als hoofdredacteur, en dit kan ik niet genoeg benadrukken, echt mega, mega trots op mijn redactie, met (v.l.n.r.) Mirjam Groen, Bart Juttmann, Gertie Schouten en Marc Veerkamp voor al hun liefdevolle toewijding!!

Wat zoek je?